Tips en Trucs 2019

Minilens

Minilens is een leuk open source puzzel platform spel op een post-apocalyptische wereld. De held in het spel is Minilens, een robot die niet kan springen. Zijn taak bestaat uit het opruimen van radioactieve vaten en het verzamelen van de enige nog levende organismen: bloemen.

Er zijn 45 verschillende puzzels die uw grijze materie stimuleren, sommige puzzels zijn lastig op te lossen. Heb je alle puzzels opgelost of ben je helemaal uitgeput, dan kan je dankzij de Godot Engine zelf puzzels aanmaken. Met de Godot spelgenerator maak je spellen die werken op Windows, macOS, Linux, BSD, mobiele apparaten (Android en iOS) en browsers (HTML5).

Met dank aan de Godot Engine kan je Minilens platformonafhankelijk spelen. Zoals elk goed puzzelspel is Minilens verslavend en entertainend. Je blijft het spelen door de genoegdoening die je krijgt bij het oplossen van elke puzzel.

Minilens installeren

Minilens wordt niet aangeboden in de standaard softwarebronnen van openSUSE Leap 15.0. Wel in een experimentele softwarebron, maar deze blijkt niet te werken. Het spel moet je dus downloaden en uitpakken van de website van de ontwikkelaar:

Minilens